Tarieven

Vergoedingen; Omdat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN), vergoeden veel aanvullende verzekeringen (deels) de consulten. Klik hier voor een overzicht per zorgverzekeraar.  Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Ja ik maak graag een gratis afspraak

Basispakket voedingsadvies en begeleiding: € 256,00

Pakket persoonlijke begeleiding van totaal 6 consulten bestaande uit een  intakegesprek, een persoonlijk uitgewerkt voedingsadvies en 4 vervolgafspraken. Zie voor meer uitleg


Uitgebreid pakket voedingsadvies en begeleiding: € 320,00

Pakket persoonlijke begeleiding van totaal 8 consulten (aanbevolen) bestaande uit intakegesprek, een persoonlijk uitgewerkt voedingsadvies en 6 vervolgafspraken. Zie voor meer uitleg


Voedingsadvies: € 64,00 per uur

Wil je een gesprek over gezond eten en persoonlijke tips hoe jij jouw dagmenu daarop kan aanpassen?  Afhankelijk van jouw vragen duurt dit 1 tot 2 uur. We bespreken jouw voeding en eetpatroon en vergelijken dat met de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden.  Na weging en meting krijg je een persoonlijk advies over wat beter kan en concrete tips hoe je jouw doel kan bereiken. Dat kan zijn afvallen, of juist aankomen. Maar over andere thema’s  zoals hieronder staan kan ik je ook adviseren.


Vervolg of nazorg; strippenkaart van 5 consulten: € 130,00

Het is de kunst om een gezond eetpatroon vast te houden. In de praktijk blijkt dat een stok-achter-de deur wordt gemist Om de behaalde resultaten vast te houden en terugval te voorkomen zijn er meerdere nazorg mogelijkheden. Onder andere de strippenkaart voor 5 afspraken á 30 minuten inclusief wegen. Maar ook eenmalige afspraken zijn mogelijk.
Tijdens de eindmeting bespreken we wat als vervolg op jouw begeleidingstraject voor jou het beste past.


Advies over voedingsthema’s; € 64,00 per uur

Advies over bepaalde thema’s, zoals:

  • Overgang en voeding; uitleg
  • Leefstijladvies voor meer energie;
  • Vegetarisch of veganistisch eten
  • Werken aan je weerstand
  • Koolhydraatbeperkte voeding
  • Supermarktsafari; uitleg 
  • Voedingsadvies bij onregelmatige diensten
  • Duurzaam en gezond eten
  • Mindful eten
  • Corona-proof coaching; online of buiten tijdens een wandeling

Kies je voor een traject van meerdere afspraken dan kunnen deze thema’s vanzelfsprekend ook aanbod komen. Ik werk niet met een bepaald schema, dieet of plan maar pas mij aan aan wat jij op dat moment nodig hebt.

Heb je een andere vraag over voeding en leefstijl aarzel niet en neem contact op. Het eerste gesprek is vrijblijvend.

Alle prijzen zijn inclusief BTW. De tijd die ik besteed voor het berekenen van het voedingsdagboek, de voorbereiding en uitwerking van de consulten, het maken van een of meerdere dagmenu’s zit bij de prijs inbegrepen.

Afspraken die niet 24 uur van te voren worden afgezegd zal ik in rekening moeten brengen.