Wat klanten vertellen

Ik hecht veel waarde aan de mening van mijn klanten. Lees hier hoe zij mijn begeleiding en kennis over gezonde voeding hebben ervaren.

 


Uit de evaluatie van de Workshop “Weet wat je eet”

Voedsel en eten hebben mijn warme belangstelling. In het dagelijks leven doe ik regelmatig informatie op over nieuwe trends en inzichten.
Fijn is dat de workshop van Marian de Munk die informatie kort en duidelijk samenvat. En aanvult. Een paar puntjes op de i zet. Je krijgt een helder inzicht van kennis over voeding. Marian weet dat leuk te brengen. Lichtvoetig en persoonlijk, tot mijn verrassing. De workshop leverde mij een gezellige avond op, waarop je even echt contact maakt met medecursisten. Het gaf mij persoonlijke aanvulling van mijn kennis van en omgang met voeding.

Jonnie


Uit evaluatie ‘wat sprak je het meeste aan in de begeleiding’:

Het nuchtere en realistische, altijd positieve feedback en adviezen, goed doorvragen, recepten goed aangepast aan mijn leefwijze, persoonlijke touch.

Annelies

Geen vingertje met wat allemaal niet mag maar meedenken en alternatieven bieden. Daarnaast de benadering dat het een verandering van leefstijl is en de geleidelijke weg van afvallen bewandelen.

Paula

Goed doorvragen wat ik wilde en gecheckt of de verbetersuggesties of manier van veranderen ook bij mij paste, zonder te pushen.

Esther

Dat je niet jouw verhaal afdraaide met voor mij niet interessante info of de geijkte standaard teksten. Maar jij vroeg aan mij waar mijn behoeftes lagen en door deze vraag steeds te stellen op verschillende manieren en invalshoeken kon je mij de info geven waar ik voor open stond en die mij verder hielp. En gaf je ook uit jezelf info en toetste dan of die voor mij bruikbaar was.

Anoniem

Marian is een prettige voedingsconsulent die goed aanvoelt wat er nodig is. Haar begeleiding is op maat, zorgvuldig en geeft handvatten voor hoe om te gaan met voeding. Aanrader !

Angela

In jouw begeleiding sprak mij de rustige omgeving en de rust die jij uitstraalt het meeste aan. Je deskundige adviezen. Het feit dat je mij al heel snel leek te kennen.

Madeleine

Door de begeleiding en coaching ben ik mij veel bewuster van mijn eetpatronen en onderliggende gevoelens, en heb ik gemerkt hoe fijn het is om weer dunner te zijn.

Yvonne – februari 2023

Door de begeleiding en coaching van jou ben ik meer gemotiveerd geraakt om een gezondere leefstijl te volgen en hier ook nog plezier aan te beleven. In de begeleiding sprak mij het meeste aan jouw persoon en jouw oprechte interesse in mij. Dat werkt stimulerend.

Beppie – supermarktsafari maart 2024

Het was een boeiende ervaring nu eens door de supermarkt te lopen waar ik dagelijks kom maar nu om te horen wat wel en niet goede voeding is en extra alert te worden op de informatie van de producent van het voedsel. Ik deed verrassende ontdekkingen waar ik eerst totaal niet op gelet had.

 


Na supermarktsafari enkele reacties:

  • Goede en gedegen tips voor je basisvoeding. Leuke combinatie van theorie en praktische rondkijken in de winkel.
  • Hoe je heel goed en aandachtig naar ons luistert en rustig antwoord.  Ik vind ook dat je heel goed en duidelijk uitlegt met veel geduld. Je doet het met liefde. Ik denk dat iedereen deze workshop mag meemaken of zelfs nodig heeft. Je kan altijd meer leren. Ik vond het heel nuttig.
  • Warme ontvangst met koffie en lekkers. De opzet, eerst wat theorie en dan de winkel in. Groepsgrootte 5 is prima, zeker niet meer. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen. Het lezen van de etiketten, m.n. de suikers (bijvoorbeeld heb nu piccalilly gekocht met de minste suikers).