Voedingsadvies in Nijmegen Oost

Je fit voelen, lekker in je vel zitten, met energie de dag starten?  Veel mensen die bij mij komen worstelen met het vinden van de balans in hun eetpatroon. Velen hebben het al vaak zelf geprobeerd met diëten, koolhydraatarm eten, dieetpillen of supplementen. De eerste weken val je supersnel af. Maar vaak zijn die kilo’s in gewicht er net zo snel weer bij. Niet goed voor je zelfvertrouwen, en het futloze wordt er alleen maar erger door.

Persoonlijk voedingsadvies

Omdat iedereen anders is, andere doelstellingen heeft, een ander leefpatroon nastreeft, op een andere manier ontspant, herstelt en traint is voeding ook voor iedereen anders. op Internet, TV en in de krant verschijnen zoveel berichten over wat gezond eten is, hoe je snel en gezond afvalt, wat je wel en niet moet eten. Sommige van die informatie is waar, andere berichten zijn zacht gezegd tegenstrijdig aan wat je altijd geleerd hebt. Op den duur zie je het bos door de bomen niet meer.

Kies je voor mijn persoonlijke coaching dan krijg je hulp bij het maken van de gezonde keuzes. Met mijn deskundige hulp adviseer ik je in wat voor jou een gezond eetpatroon is. Wil je afvallen? Dan bespreken we samen wat bij jou past en waar jij je goed bij voelt.
Ik zorg voor voorbeeld menu’s aangepast aan jouw voorkeuren.  Elke 2 weken hebben we een afspraak en bekijken we of er wat verandert moet worden. Het is niet de bedoeling dat je honger krijgt tussendoor.
Onder mijn begeleiding leer je weerstand te bieden aan lastige situaties, voel jij je zekerder, word je veerkrachtiger en laat je je niet langer sturen door anderen of omstandigheden.

Je staat er niet alleen voor!

Mijn advies baseer ik op basis van persoonlijke ervaring en mijn opleiding tot gewichtsconsulent. Omdat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging kun je de kosten van het traject dat ik als gewichtsconsulent aanbied, meestal geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen uit je aanvullende verzekering en gaat niet ten koste van je eigen risico.

Maak snel een kennismakingsafspraak. Die is gratis en dan bespreken we samen wat ik voor je kan doen.

Benieuwd naar wat andere klanten vertellen over mijn voedingscoaching? Feedback over de begeleiding bij afvallen staat hier.