Persoonlijke begeleiding

 

Begeleiding bij afvallen

Heb jij het ook vaak geprobeerd om op eigen kracht af te vallen? Of met poeders, afvalpillen, diëten of andere methode? In korte tijd kilo’s verliezen voelt goed en je ziet snel resultaat. Maar heb je ook gemerkt dat snel afvallen niet blijvend afvallen betekent? Zulke diëten leiden vaak tot teleurstelling en frustratie. De kans is namelijk groot dat je na een tijdje weer hetzelfde eet en even veel weegt of zelfs meer. Het nadeel van deze diëten is dat ze lastig vol te houden zijn, en je leert niet wat gezond eten precies is.
Kies je voor 1 op 1 begeleiding dan krijg je hulp bij het maken van de gezonde keuzes. Maar ook bij het passend maken van je eetpatroon naar de gezonde, energieke en fitte persoon die jij wilt zijn.  Onder mijn begeleiding leer je weerstand te bieden aan lastige situaties, voel jij je zekerder, word je veerkrachtiger en laat je je niet langer sturen door anderen of omstandigheden.

Afvallen met blijvend resultaat

Geen calorieën tellen, geen vermanende vingertjes en zeker geen dieet maar een op maat gemaakt plan met gewoon gezonde voeding waarmee je snel resultaat behaalt. En nog belangrijker: blijvend resultaat als je kiest voor 1 van de volgende pakketten.

 

Basispakket ; traject van totaal 6 consulten voor € 256,00

Uitgebreid pakket: traject van totaal 8 consulten voor € 320,00 (aanbevolen)

Pakket afvallen bestaat uit:

  • Kennismaking (half uur); vrijblijvend gesprek waarin ik je vragen beantwoord en mijn werkwijze uitleg. Gratis en vrijblijvend
  • Intake (1 uur)ik luister naar jouw verhaal en wensen. Vooraf heb je voor mij een vragenlijst ingevuld en die nemen we door. Samen bepalen we jouw doelen en voeren een eerste lengte- en gewichtsmeting uit
  • Voedingsanalyse en presentatie nieuw dagschema (1 uur): op basis van een door jou ingevuld voedingsdagboek heb ik een berekening en persoonlijk plan gemaakt voor jou dat we in deze afspraak bespreken.
  • Vervolg consult voortgang bespreking, coaching en meting (half uur per twee weken)

Dit is heel in het kort. Als je meer wilt weten dan staat mijn werkwijze hier .